x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Studenţii din Sibiu se pregătesc de sesiune cu peste o mie de mici

Studenţii din Sibiu se pregătesc de sesiune cu peste o mie de mici

23 Mai 2017   •   12:20
Studenţii din Sibiu se pregătesc de sesiune cu peste o mie de mici

Bucătarii de la cantina universitară vor pregăti peste o mie de mici pe care îi vor oferi gratis studenţilor Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), invitaţi joi seară la o petrecere organizată în spaţiile verzi de lângă cămine, a declarat pentru Agerpres Teodor Boantă, purtătorul de cuvânt al ULBS. 

"Studenţii din căminele Universităţii 'Lucian Blaga' din Sibiu vor încheia anul universitar cu 'Garden Party'. Chiar înaintea începerii sesiunii, aceştia vor avea ocazia să se relaxeze la un nou party organizat de conducerea universităţii, însă, de această dată, petrecerea nu va mai avea loc în cămine, ci în curţile acestora. Sperăm ca şi vremea să fie frumoasă, pentru că ne dorim ca acest eveniment să fie unul diferit de cele pe care le-am organizat pană acum", a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu. 

La evenimentul de joi, care va începe la ora 19,00, cei aproximativ 2.000 de studenţi cazaţi în cămine vor petrece cu mici pregătiţi la cantina universităţii, dar fără bere. Studenţii sunt invitaţi să pregătească, în funcţie de cămin, un program artistic propriu. 

"Fiecare cămin va avea un program artistic propriu, pregătit de studenţi. Probabil că unii vor cânta la chitară, alţii vor pune în scenă piese de teatru... Însă, indiferent de ceea ce vor prezenta, ne dorim ca ei să se distreze, mai ales că pentru unii va fi ultima petrecere a studenţiei", a adăugat Ramona Todericiu. 

×