x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sulina, fără energie electrică pentru a treia zi. Tulcea și Constanța, cele mai afectate de viscol

Sulina, fără energie electrică pentru a treia zi. Tulcea și Constanța, cele mai afectate de viscol

20 Ian 2018   •   15:20
Sulina, fără energie electrică pentru a treia zi. Tulcea și Constanța, cele mai afectate de viscol

Enel continuă, sâmbătă, să opereze în condiții de stare de urgență pentru județele Constanța și Tulcea, iar numărul de echipe de intervenție a fost suplimentat, inclusiv cu personal din alte județe aflate în aria responsabilitate de responsabilitate a societăților E-Distribuție, respectiv Ilfov, Giurgiu, Călărași și Ialomița.

Cele mai grave probleme s-au înregistrat în zona Sarinasuf, judeţul Tulcea, unde furtuna puternică a doborât 7 stâlpi de înaltă tensiune. Circa 100 de stâlpi de medie şi joasă tensiune au fost rupţi în instalaţile electrice din judetele Constanţa şi Tulcea. Din cauza precipitaţiilor şi temperaturilor scăzute s-a depus chiciură de peste 16 centimetri pe instalaţiile electrice, inclusiv pe conductori, ducând la ruperea acestora.

În județul Constanța au fost reconectați, de la ora 9:00 un număr de circa 12.000 de clienți, iar acum se lucreză pentru a restabili alimentarea pentru circa 5500 de clienți. În județul Tulcea au fost reconectați peste 2000 de clienți în ultimele 6 ore, eforturile concentrându-se acum pentru reconectarea a circa 9.500 de clienți.

Sursa: ziaruldetulcea.ro

×
Subiecte în articol: sulina