x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suspect de pedofilie - audiat după ce a abordat trei copii, în Botoşani

Suspect de pedofilie - audiat după ce a abordat trei copii, în Botoşani

30 Iul 2019   •   14:33
Suspect de pedofilie - audiat după ce a abordat trei copii, în Botoşani

Un bărbat de 57 de ani a fost prins de poliţiştii locali din municipiul Botoşani după ce ar fi acostat pe stradă trei copii pe care intenţiona să îi ducă într-un cimitir pentru a le vedea părţile intime, a anunţat, marţi, Poliţia Locală. 

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, bărbatul, care nu are un domiciliu stabil, a fost prins de o patrulă mobilă la scurt timp după ce acesta le-a promis dulciuri celor trei băieţi cu vârste de 11 şi 12 ani, pentru a merge cu el în Cimitirul Pacea. 

"Acesta invita un grup de trei copii minori, cu vârste cuprinse între 11-12 ani, să-şi arate părţile intime. (...) Fapta gravă sesizată de către cetăţeni a fost determinarea copiilor de numitul P.P. să meargă cu el în cimitir, pentru a le da caramele în schimbul arătării părţilor intime", precizează poliţiştii locali. 

Locatarul unui bloc din vecinătate a încercat să intervină în acest caz, însă presupusul pedofil a ameninţată că îi aruncă blocul în aer. 

"Persoana a fost reţinută de către poliţiştii locali, identificată şi predată la Poliţia Municipiului pentru continuarea cercetărilor", mai arată reprezentanţii Poliţiei Locale.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: pedofil botosani