x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sute de oameni sunt aşteptaţi la închiderea "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului"

Sute de oameni sunt aşteptaţi la închiderea "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului"

18 Aug 2018   •   12:20
Sute de oameni sunt aşteptaţi la închiderea "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului"

Sute de oameni sunt aşteptaţi, sâmbătă, la Muzeul Pomiculturii şi Viticulturii de la Goleşti, unde va avea loc festivitatea de închidere a ediţiei din acest an a "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului". 

Încheierea sărbătorilor va fi marcată prin reuniunea anuală a fiilor şi cetăţenilor de onoare ai judeţului. 

"La manifestare sunt invitaţi să participe, alături de Fiii şi Cetăţenii de Onoare ai Argeşului şi Muscelului, academicieni, regizori ţi actori emblematici ai cinematografiei româneşti, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene", se precizează într-un comunicat transmis de Consiliul Judeţean Argeş, instituţie care organizează evenimentul. 

Conform aceleiaşi surse, primirea invitaţilor şi deschiderea festivităţilor vor avea loc în curtea Conacului Goleştilor, după care va avea loc o serbare câmpenească în parcul din apropiere. 

Participanţii la eveniment vor putea vizita o expoziţie de obiecte reprezentative pentru Anul Centenarului, expoziţia "Lupta pentru România - contribuţia familiei Golescu la realizarea idealului national românesc" organizată de Muzeul Goleşti, expoziţia de desene "România de la Argeş" organizată de Centrul Cultural Judeţean Argeş, precum şi o expoziţie de costume populare pregătită de Şcoala Populară de Arte şi Meserii. 

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, poliţiştii au impus restricţii de circulaţie în zonă. 

"Pe strada Banul Radu Golescu din oraşul Ştefăneşti, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu DN 7 şi intersecţia cu strada Gării, circulaţia se va desfăşura într-un singur sens (...) dinspre intersecţia cu DN7 către intersecţia cu strada Gării. Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporate, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţişti, pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi a măsurilor de ordine pe perioada desfăşurării evenimentelor", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

Pentru plecarea participanţilor la eveniment va putea fi utilizată o rută ocolitoare, cu ieşire în DN 7. AGERPRES

×