x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr rănit grav după ce a intrat, cu autoturismul, într-o maşină a Jandarmeriei

Tânăr rănit grav după ce a intrat, cu autoturismul, într-o maşină a Jandarmeriei

02 Dec 2015   •   17:52
Tânăr rănit grav după ce a intrat, cu autoturismul, într-o maşină a Jandarmeriei

Un tânăr a fost grav rănit după ce automobilul pe care îl conducea a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină a Jandarmeriei, trei dintre jandarmii care se aflau în aceasta, întorcându-se dintr-o misiune, fiind răniţi uşor, a confirmat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Iulian Nicolae.

Accidentul rutier s-a produs miercuri după-amiaza, pe DJ 546, în apropierea municipiului Slatina, în condiţiile în care automobilul condus de tânăr a intrat în depăşire şi a lovit maşina de teren a jandarmilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, medicul Marian Furtună, în urma accidentului rutier au fost patru victime, respectiv trei jandarmi, dintre care unul prezenta un traumatism la un picior, găsiţi conştienţi de echipele de salvatori, şi un tânăr găsit inconştient, care prezenta o plagă craniană.

Tânărul aflat în stare gravă, în comă, a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Potrivit unor surse, el lucra la o fabrică din Slatina, situată la ieşirea din Slatina spre Brebeni, şi se întorcea de la serviciu.

×