x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânără amendată de jandarmii din Giurgiu pentru că făcea plajă, complet dezbrăcată, în centrul municipiului

Tânără amendată de jandarmii din Giurgiu pentru că făcea plajă, complet dezbrăcată, în centrul municipiului

20 Sep 2018   •   18:10
Tânără amendată de jandarmii din Giurgiu pentru că făcea plajă, complet dezbrăcată, în centrul municipiului

Jandarmii giurgiuveni au amendat o tânără în vârstă de 21 de ani din Timişoara care făcea plajă complet dezbrăcată în centrul municipiului Giurgiu, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarm i(IJJ) Giurgiu, Nicoleta Beianu.

"Jandarmii giurgiuveni au avut de gestionat o situaţie inedită: miercuri, 19 septembrie, o tânără s-a decis să facă plajă pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe Giurgiu. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timişoara, a spus jandarmilor că vrea să se bronzeze, nu era vorba de niciun protest, doar că voia să facă plajă", a declarat pentru AGERPRES, Nicoleta Beianu.

Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital, după ce a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Din surse apropiate anchetei, se pare că tânăra s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

Şi comercianţii din zonă s-au plâns că o tânără s-a servit cu răcoritoare din frigiderele stradale şi a plecat plătind cu lei româneşti vechi.

"Sunt şocată, a apărut o tânără care părea elevă de liceu, a deschis toate frigiderele, a luat ce suc a vrut şi mi-a lăsat pe tejghea o hârtie de zece mii de lei vechi, adică un leu de acum. Nu am anunţat autorităţile pentru că mi s-a părut dezorientată, avem de-a face cu multe situaţii ciudate în ultima perioadă, tot mai mulţi tineri par dezorientaţi", a relatat, pentru AGERPRES, o comerciantă din centrul municipiului. AGERPRES

×