x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânără motociclistă, SPULBERATĂ de o maşină. Fetei i-a fost amputat un picior

Tânără motociclistă, SPULBERATĂ de o maşină. Fetei i-a fost amputat un picior

16 Apr 2016   •   15:24
Tânără motociclistă, SPULBERATĂ de o maşină. Fetei i-a fost amputat un picior
Sursa foto: Orientaly/Getty Images/iStockphoto

Un accident rutier grav a avut loc în vineri după-amiază pe Drumul Național 7, între localitățile Deva și Simeria. O tânără de 26 de ani, care se deplasa cu motocicleta dinspre Deva spre orașul Simeria, a fost lovită frontal de un autoturism, condus de un hunedorean, informeaza zdh.ro.

„Tânăra a fost adusă la spitalul din Deva, pentru a fi operată. Impactul a fost puternic și a dus la amputarea pe loc a piciorului victimei. Ea, pe lângă amputația traumatică de picior stâng are și o fractură la cotul stâng și fractură deschisă la glezna dreaptă”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

În jurul orei 17:20, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Orăștie, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza orașului Simeria, din direcția Simeria-Deva, a pătruns pe contrasens și a lovit motocicleta care circula regulamentar din sens opus, condusă de o tânără în vârstă de 26 de ani, din Simeria. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistei, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

O echipă de medici ortopezi, chirurgi, chirurg plastician încearcă să vadă dacă poate fi reatașat piciorul, dacă membrul mai este viabil. Intervenția este extrem de dificilă.

×
Subiecte în articol: accident motocicleta accident motocicleta