x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Telescaunul Ruia din Poiană Brașov va fi redeschis sâmbătă şi duminică

Telescaunul Ruia din Poiană Brașov va fi redeschis sâmbătă şi duminică

19 Ian 2019   •   10:00
Telescaunul Ruia din Poiană Brașov va fi redeschis sâmbătă şi duminică

Telescaunul Ruia, din Poiana Braşov, oprit în urmă cu o săptămână după ce mai mulţi copaci au căzut pe instalaţia de cablu, a fost redeschis, urmând să funcţioneze sâmbătă şi duminică, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

''După ce operatorul sistemului de transport pe cablu a făcut lucrările necesare repunerii reţelei pe role, a verificat din punct de vedere tehnic structura şi rezistenţa cablului, iar cei de la Regia Locală a Pădurilor Kronstadt au reuşit să îndepărteze o parte dintre copacii care reprezentau un risc, sâmbătă a fost redeschis telescaunul Ruia, care va funcţiona sâmbătă şi duminică. La începutul săptămânii viitoare, va fi oprit pentru a continua îndepărtarea copacilor care reprezintă un risc pentru reţeaua de transport pe cablu'', potrivit sursei citate.

Pe parcursul acestei săptămânii, lucrători ai Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt, împreună cu reprezentanţii operatorului de transport pe cablu, au început activitatea de îndepărtare a copacilor din apropierea instalaţiilor de transport pe cablu.

Stratul de zăpadă de peste un metru şi vremea nefavorabilă au făcut ca tăierea copacilor să se desfăşoare cu dificultate, iar lucrările vor continua şi săptămâna următoare, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Telescaunul Ruia poiana braşov redeschis