x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tiberiu Uşeriu, premiat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru performanţa obţinută la ultramaratonul arctic

Tiberiu Uşeriu, premiat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru performanţa obţinută la ultramaratonul arctic

27 Mar 2018   •   18:53
Tiberiu Uşeriu, premiat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru performanţa obţinută la ultramaratonul arctic

Câştigătorul ultramaratonului 6633 Arctic Ultra, Tiberiu Uşeriu, va primi din partea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud un premiu în valoare de 25.000 lei pentru performanţa obţinută şi în acest an în cadrul competiţiei, potrivit unui proiect de hotărâre votat marţi, în şedinţa ordinară a acestui for. 

Acest premiu i-a fost oferit lui Uşeriu după fiecare participare şi câştigare a ultramaratonului 6633. 

Tiberiu Uşeriu nu a fost prezent, marţi, la votarea proiectului de hotărâre, astfel că premierea se va face la o dată ulterioară. 

În expunerea de motive a proiectului se arată că "în anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, putem spune fără să greşim că Tiberiu Uşeriu este ambasadorul României şi al judeţului Bistriţa-Năsăud în lume, iar rezultatele obţinute de conjudeţeanul nostru nu fac decât să ne mândrim că suntem români". 

Tiberiu Uşeriu este singurul concurent din istoria de zece ani a ultramaratonului arctic care a reuşit să termine primul cursa trei ani la rând, ultima ediţie desfăşurându-se pe un traseu mai lung, de 618 kilometri. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tiberiu useriu