x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timiş: 17 migranţi sirieni şi irakieni, opriţi la frontiera cu Serbia

Timiş: 17 migranţi sirieni şi irakieni, opriţi la frontiera cu Serbia

25 Apr 2017   •   13:34
 Timiş: 17 migranţi sirieni şi irakieni, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moraviţa, în cooperare cu lucrătorii Secţiei de Poliţie Deta, au depistat, marţi, 17 cetăţeni din Siria şi Irak, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe raza localităţii Lăţunaş, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. 
''Cu toţii au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că grupul era format din zece bărbaţi şi cinci femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, respectiv doi copii, în vârstă de 2 şi 3 ani. Persoanele, cetăţeni din Siria şi Irak, au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei'', arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, marţi, AGERPRES. 
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie. 

Sursa: www.agerpres.ro

×