x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timişoara a devenit oraş lacustru, după ploaia de aseară

Timişoara a devenit oraş lacustru, după ploaia de aseară

21 Aug 2015   •   13:21
Timişoara a devenit oraş lacustru, după ploaia de aseară
Sursa foto: Foto: pressalert.ro

Mașini blocate în deja tradiționalul “lac de acumulare” care se formează la Pasajul Popa Șapcă, zeci de case afectate de puhoiul de ape și chiar și unități medicale inundate de ploaia torențială din ultimele ore.

Mai multe camere de la Spitalul de Copii au fost inundate, iar intervenția pompierilor a fost solicitată de mai multe persoane, care s-au trezit că subsolurile caselor și blocurilor în care locuiesc au fost umplute de apă, relatează pressalert.ro

Ploaia torențială din această seară a făcut ravagii în Timișoara, iar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență telefoanele sună și la această oră.

Imaginile au început deja să umple Facebook-ul, iar timișorenii au surprins cum apa a pătruns la demisolul Iulius Mall, la pasajul Popa Șapcă și pe alte străzi din oraș.

Polițiștii au stat inițial pe ambele părți ale pasajului Popa Șapcă, dar șoferii i-au ignorat și au plonjat direct în apă. Circulația este a fost blocată pe tronsonul Popa Șapcă – Iulius Mall și drumul dinspre Poliția Rutieră spre pasajul Jiul.


×