x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timișoara: ''Concert pentru Timişoara'', pentru spitalele afectate de furtuna din septembrie

Timișoara: ''Concert pentru Timişoara'', pentru spitalele afectate de furtuna din septembrie

08 Oct 2017   •   15:00
Timișoara: ''Concert pentru Timişoara'', pentru spitalele afectate de furtuna din septembrie
Sursa foto: unknown

Cele mai cunoscute trupe timişorene, Phoenix, Cargo, Pro Musica şi alte 11, vor susţine un ''Concert pentru Timişoara'', duminică după amiaza, în Piaţa Libertăţii, toţi banii încasaţi urmând să fie folosiţi pentru repararea spitalelor din oraş afectate de furtuna din 17 septembrie.

''Iniţiativa a apărut după ce am primit câteva telefoane de la Bucureşti, de la oameni care m-au întrebat îngrijoraţi ce s-a întâmplat la Timişoara, la acea furtună. Primarul Nicolae Robu, pe care l-am sunat imediat, a îmbrăţişat imediat ideea. Primul om cu care am vorbit apoi a fost managerul trupei Phoenix. Apoi am dat şi de Adi Bărar (Cargo) şi aşa am avut primele trei trupe grele din oraş'', a relatat presei Ilie Stepan, liderul trupei Pro Musica.

Pe scena amenajată în aer liber vor urca: Cargo, Pro Musica, Phoenix, The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Implant Pentru Refuz, Survolaj şi Bega Blues Band, iar prezentatorul acestui eveniment este Mimo Obradov.

Ilie Stepan a adăugat că şi-au anunţat sprijinul şi companii importante din oraş, prin cumpărarea unui număr mai mare de bilete, în timp ce maestrul caricaturist Ştefan Popa Popa's va oferi câte o lucrare şi o diplomă sponsorilor.

Cele mai afectate spitale de furtună au fost cele din Calea Lugojului, Institutul de Boli Cardiovasculare (în subordinea Ministerului Sănătăţii) şi Spitalul de Boli Infecţioase ''Victor Babeş'', pentru care a fost organizat acest concert al oraşului.

''Ar trebui, ca şi comunitate, să învăţăm să fim uniţi (...). Invit timişorenii să vină în număr cât mai mare. Lumea trebuie să ştie ce se întâmplă (...)'', a punctat liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci.

Concertul începe la ora 15.00, iar ultimii vor urca pe scenă, la ora 21.55, cei de la Phoenix, preţul unui bilet fiind de 50 de lei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: concert pentru timisoara