x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Toți pacienții Spitalului Municipal de Urgență Timișoara, testați de coronavirus

Toți pacienții Spitalului Municipal de Urgență Timișoara, testați de coronavirus

17 Apr 2020   •   11:15
Toți pacienții Spitalului Municipal de Urgență Timișoara, testați de coronavirus

Managerul Spitalului Clinic de Urgență Timișoara, Olimpia Oprea, anunță testarea tuturor pacienților care merg la spital, precum și a personalului medical.

„Astăzi am aprobat în Comitetul Director al Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara testarea tuturor pacienților care se adresează spitalului nostru, precum și a personalului medical, pe baza recomandărilor medicilor șefi de secție și conform metodologiei avizate de conducerea spitalului”, a scris Olimpia Oprea, pe Facebook.

Aceasta mulțumește Primăriei Timișoara pentru alocarea fondurilor necesare în vederea cumpărării kiturilor pentru testarea pacienților și  a personalului care nu se încadrează în definiția de caz.

„Mulțumiri echipei de medici și biologi, angajați ai spitalului și ai UMFT, care lucrează probele, folosind aparatele Real Time PCR puse la dispoziția spitalului de UMF Timișoara”, a scris managerul Spitalului Clinic de Urgență Timișoara.

În ultimele săptămâni, la Maternitatea Odobescu, parte a SCU Timișoara, s-au infectat 25 de cadre medicale și paciente.

10 bebeluși au fost depistați inițial pozitiv cu noul coronavirus, iar la retestare 9 dintre ei au ieșit negativ.

Potrivit presei locale, un bebeluș care s-a născut la începutul lunii aprilie și mama sa au fost diagnosticați joi cu coronavirus, iar anterior un alt bebeluș născut la maternitate a fost depistat pozitiv.

Mediafax

×
Subiecte în articol: spital timisoara teste coronavirus