x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de mașini între Comarnic și Bușteni

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de mașini între Comarnic și Bușteni

10 Ian 2020   •   14:28
Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de mașini între Comarnic și Bușteni

Traficul este aglomerat, vineri după-amiază, pe DN1 în zona montană, fiind formate coloane de maşini în Comarnic şi Buşteni, informează IPJ Prahova.

"Circulaţia pe DN1, în zona montană, se desfăşoară în următoarele condiţii: pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, se înregistrează coloană în mişcare de la km 102 (Nistoreşti) până la km 107 (ieşire din Comarnic), iar la Buşteni de la km 126 până la km 132 (ieşirea din Buşteni). Pe sensul Braşov - Bucureşti, se înregistrează coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov până la ieşirea din Buşteni", precizează IPJ Prahova.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să păstreze o distanţă regulamentară, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers şi a benzilor de circulaţie, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor şi să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

La planificarea călătoriei, şoferii sunt îndemnaţi de reprezentanţii IPJ Prahova să ia în calcul şi folosirea rutelor alternative, care pot fi mai puţin aglomerate decât arterele principale.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic valea prahovei comarnic buşteni