x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic rutier restricţionat, sâmbătă seara, în centrul Bucureştiului

Trafic rutier restricţionat, sâmbătă seara, în centrul Bucureştiului

30 Mai 2015   •   13:24
Trafic rutier restricţionat, sâmbătă seara, în centrul Bucureştiului

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă seară în centrul Capitalei pentru Parada Elevilor, care va începe la ora 19.00, în Piaţa Universităţii.

Parada Elevilor Bucureşteni, ajunsă la a VI-a ediţie, va reuni de la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, pe platoul cu statui, mii de elevi de la şcoli şi licee din Capitală, informează ANTENA 3.

Elevii, purtând însemnele şcolii pe care o reprezintă, vor pleca spre Piaţa Constituţiei în jurul orei 19.30, pe traseul Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bd. Naţiunile Unite - Bd. Libertăţii.

În Piaţa Constituţiei, evenimentul va continua, până la ora 23.00, cu un concert susţinut de Faydee şi trupa Vama, informează Mediafax.

Parada Elevilor, organizată de Proedus, este o manifestare de tradiţie, elevii claselor VII - XII putând să îşi demonstreze în mod creativ şi original apartenenţa la şcoala sau liceul unde învaţă.

80 de jandarmi bucureşteni vor asigura siguranţa participanţilor la Parada Elevilor Bucureşteni, manifestare la care organizatorul estimează participarea a 20.000 de persoane.

Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 24.000 de elevi. 

×