x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficanți de droguri, prinși în flagrant în timp ce tranzacționau peste două kilograme de cannabis

Traficanți de droguri, prinși în flagrant în timp ce tranzacționau peste două kilograme de cannabis

14 Noi 2019   •   14:56
Traficanți de droguri, prinși în flagrant în timp ce tranzacționau peste două kilograme de cannabis

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au ridicat 2,4 kilograme de cannabis, iar doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 12 noiembrie 2019, a fost desfășurată o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, de 41 de ani, respectiv 51 de ani, în timp ce aceștia ar fi venit cu un autoturism, dinspre municipiul Oradea către municipiul Iași.
În urma controlului, în autoturism a fost descoperit un boiler termic în interiorul căruia erau disimulate mai multe ambalaje din plastic ce conțineau în 2,4 kilograme cannabis”, potrivit unui comunicat.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost achiziționate din Spania și ar fi fost introduse în țară prin punctul de trecere al frontierei Borș - Oradea de către unul dintre cei doi bărbați, prin intermediul unui mijloc de transport persoane și coletărie.

Cei doi bărbați cercetați pentru introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc au fost conduși la audieri, iar față de aceștia procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.



 

×