x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul aerian este blocat pe Aeroportul Internaţional din Sibiu

Traficul aerian este blocat pe Aeroportul Internaţional din Sibiu

15 Dec 2015   •   14:47
Traficul aerian este blocat pe Aeroportul Internaţional din Sibiu

Traficul aerian este blocat pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, din cauza ceţii, marţi fiind anulate trei zboruri, potrivit reprezentanţilor aeroportului.

Trei aeronave au fost redirecţionate marţi spre aeroporturile din Cluj-Napoca şi Târgu Mureş.

Prima cursă redirecţionată la Cluj din cauza ceţii a fost cursa Tarom de la Munchen la Sibiu. Pasagerii din cursa care trebuia să aterizeze marţi, la ora 13.10, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, vor ajunge la Cluj, au anunţat reprezentanţii aeroportului sibian. Pasagerii urmează să fie transportaţi la Sibiu cu autocarul, a precizat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu.

Şi cursele Wizz Air Londra - Sibiu şi Sibiu - Londra au fost anulate.

"Aeronava Wizz Air, cu sosirea programată la ora 14.03 de la Londra, a fost redirecţionată spre Târgu Mureş pentru aterizare, din cauza ceţii. Pasagerii sosiţi, precum şi cei care urmau să fie îmbarcaţi pentru destinaţia Londra, vor fi transportaţi cu autocarul. Zborul Wizz Air cu destinaţia Londra a fost anulat. Pasagerii care urmau să fie îmbarcaţi vor fi redirecţionaţi", a declarat Nicoleta Boborodea, purtătoarea de cuvânt a aeroportului sibian.

La Sibiu, marţi dimineaţa s-a anunţat Cod galben de ceaţă.

"Potrivit meteorologilor, între orele 9,00 şi 12,00, local în judeţul Sibiu, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene, se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri", potrivit meteorologilor.

×