x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE! A murit la cumătria organizată de fiul ei

TRAGEDIE! A murit la cumătria organizată de fiul ei

10 Noi 2015   •   08:48
TRAGEDIE! A murit la cumătria organizată de fiul ei

O cumătrie organizată de un localnic în Ostra s-a transformat în scurt timp într-un adevărat parastas de înmormântare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Aglaia Paruş, de 65 de ani, participa la un eveniment organizat de propriul fiu, iar până la miezul nopţii petrecerea s-a derulat fără incidente. În jurul orei 0.45, femeia a căzut ca secerată de pe scaun, iar participanţii la cumătrie au intrat în panică, infomreaza Monitorul de Suceava.

O asistentă medicală din cadrul Serviciului de Urgențe al Spitalului Gura Humorului a încercat să o resusciteze pe femeia aflată în stop respirator. Activitatea medicală a fost perturbată de un tânăr care probabil se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care asistenta a sunat la poliţie pentru a cere ajutor. În ciuda acestor eforturi de resuscitare, medicul care a ajuns ulterior la Ostra nu a mai putut face altceva decât să declare decesul.

Rudele au declarat că nu ştiau ca Aglaia Paruş să sufere de vreo boală, iar în seara respectivă femeia a consumat câteva păhărele de rachiu înainte să cadă de pe scaun.

Motivele decesului se vor lămuri cu ocazia necropsiei pe care medicii legişti o vor efectua. 

×