x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Argeş: O femeie a fost găsită moartă într-un lac de lângă autostrada A1

Tragedie în Argeş: O femeie a fost găsită moartă într-un lac de lângă autostrada A1

20 Aug 2018   •   18:09
Tragedie în Argeş: O femeie a fost găsită moartă într-un lac de lângă autostrada A1

Cadavrul unei femei a fost găsit, luni, într-un lac aflat în apropierea autostrăzii A1, în dreptul localităţii argeşene Răteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor decesului. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş au anunţat că în acelaşi lac a fost descoperit şi autoturismul femeii. 

"Persoana decedată are 45 de ani, este din Dâmboviţa, dar locuia în judeţul Argeş cu părinţii, care au văzut-o ultima dată în viaţă în urmă cu două zile. Cadavrul a fost observat de un trecător, care a sunat la 112", a declarat, agentul şef adjunct Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, femeia a fost identificată pe baza actelor aflate într-o geantă, de asemenea recuperată din apă. 

"La o primă examinare, pe cadavru nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei", a precizat Florin Popa. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi autoturismul său au ajuns în apă. 

Lacul în care a fost găsit cadavrul se află în apropierea unui drum de acces în autostrada A1. AGERPRES



 

×
Subiecte în articol: femeie moarta lac argeş