x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Brăila! Două persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de tren

Tragedie în Brăila! Două persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de tren

16 Mar 2018   •   10:25
Tragedie în Brăila! Două persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de tren

Tragedie pe calea ferată, la Brăila. Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren Regio. Traficul feroviar a fost blocat în urma accidentului.

Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren în zona barierei Lacu Dulce din municipiul Brăila.

Tragedia s-a produs la ora 8.25, maşina fiind lovită de trenul Regio care circula pe ruta Constanţa - Galaţi. Autoturismul a fost târât aproximativ 100 de metri pe şine, scrie presa locală.

Victimele se aflau într-un autoturism care a încercat să traverseze calea ferată, însă nu au observat garnitura de tren care se apropia, maşina fiind izbită în plin, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian.

 

La volanul autoturismului marca Ford Mondeo se afla un bărbat de 38 de ani, din Cazasu, alături de el fiind o femeie de 34 de ani.

Pompierii încearcă să descarcereze cele două victime din maşina care a fost târâtă de tren şi care s-a transformat într-un morman de fiare. La faţa locului sunt şi medicii de la SAJ Brăila care însă nu mai pot interveni pentru salvarea celor două victime intrucât sunt decedate.

Pentru moment, traficul pe calea ferată este blocat în zonă.Obiectivbr.ro

×
Subiecte în articol: masina lovita tren Braila