x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Brașov. Un tată și fiica lui de 3 luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Tragedie în Brașov. Un tată și fiica lui de 3 luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

30 Ian 2020   •   08:59
Tragedie în Brașov. Un tată și fiica lui de 3 luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Tragedie, joi dimineață, în Brașov! Un tată și fiica lui de 3 luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Carpaților, potrivit mytex.ro.

Victimele sunt un bărbat de 37 de ani şi o fetiţă de 3 luni şi jumătate, potrivit Antena 3. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de o sinucidere.

„Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

După primirea apelului de urgență, la fața locului s-au un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță, dar, din nefericire, ambele persoane erau decedate.

„Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața", a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.

Din primele informatii, se pare că soţia bărbatului se afla acasă, împreună cu celălalt copil de 3 ani jumătate, când a avut loc tragedia. 

 

×