x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Giurgiu. O femeie a murit după ce casa i-a luat foc

Tragedie în Giurgiu. O femeie a murit după ce casa i-a luat foc

09 Feb 2020   •   10:08
Tragedie în Giurgiu. O femeie a murit după ce casa i-a luat foc

O femeie în vârstă de 77 de ani din municipiul Giurgiu a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-a intoxicat cu fum în urma izbucnirii unui incendiu în locuinţa sa.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, pe strada Banat din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Până la sosirea echipajelor, din incinta imobilului a fost scoasă de către apropiaţi o femeie, în vârstă de 77 ani, intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, însă, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Nicoleta Beianu.

La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta lângă sobă, între aceasta şi perete fiind depozitate lemne.

În urma incendiului au ars materialele textile aferente unei camere de locuit şi lemnele de foc aşezate în jurul sobei. Pompierii au stabilit faptul că jarul căzut din sobă a fost cauza incendiului. AGERPRES

×