x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Gorj. Un tânăr polițist a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

Tragedie în Gorj. Un tânăr polițist a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

23 Mar 2020   •   09:05
Tragedie în Gorj. Un tânăr polițist a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un polițist de la Transporturi Feroviare Târgu-Cărbunești, județul Gorj, a murit, duminică seara, după ce a intrat cu maşina într-un copac, în orașul Țicleni, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Poliţiei Judeţene Gorj, un bărbat de 35 de ani, din orașul Țicleni, a condus o maşină pe Drumul Județean 674 A, în localitate, a pierdut controlul volanului, iar apoi a intrat într-un copac.

Șoferul a murit după impactul cu copacul.

Surse apropiate anchetei susțin că tânărul era polițist la Transporturi Feroviare, în orașul Târgu-Cărbunești și se afla în timpul liber.

„Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18.00, la Țicleni, pe DJ 674 A. Un conducător auto a intrat cu autoturismul într-un copac, într-o curbă la stânga, pierzând controlul volanului. Șofer era singur în mașină și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior a decedat la spitalul din Craiova. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul auto venea de la Brătuia, de la casa părinților săi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

×
Subiecte în articol: accident