x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE in Horezu. Şofer de TIR şi iubita sa, găsiţi MORŢI în cabină

TRAGEDIE in Horezu. Şofer de TIR şi iubita sa, găsiţi MORŢI în cabină

16 Dec 2015   •   10:12
TRAGEDIE in Horezu. Şofer de TIR şi iubita sa, găsiţi MORŢI în cabină

Dramă la Horezu, în judeţul Vâlcea, acolo unde doi tineri, şoferul şi iubita sa, au fost găsiţi decedaţi în cabina unui camion ce se afla staţionat pe strada Tudor Vladimirescu, informeaza Editie Speciala.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu au descoperit cadavrele celor doi în după-amiaza de duminică, 13 decembrie 2015, scrie presa locală.
Este vorba despre doi tineri din judeţul Gorj, R.I., de23 de ani, conducătorul autocamionului şi G.E, de 21 de ani, prietena acestuia, care se pare că au murit intoxicaţi cu gaz metan.

Poliţiştii au descoperit în cabina camionului un aparat de încălzire, alimentat de o butelie de aragaz, care avea flacăra pornită, simţindu-se însă un puternic miros de gaz.

„În urma examinării celor două corpuri neînsufleţite, nu au fost identificate urme de violenţă sau leziuni traumatice vizibile, acestea fiind transportate la spital, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor deceselor. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

×