x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE in Iaşi: Incendiu în localitatea Slobozia; trei persoane, printre care doi copii, au decedat: Focul ar fi fost pus intenționat

TRAGEDIE in Iaşi: Incendiu în localitatea Slobozia; trei persoane, printre care doi copii, au decedat: Focul ar fi fost pus intenționat

19 Mar 2016   •   09:12
TRAGEDIE in Iaşi: Incendiu în localitatea Slobozia; trei persoane, printre care doi copii, au decedat: Focul ar fi fost pus intenționat
Sursa foto: redcarpett/Getty Images/iStockphoto

Trei persoane - mama şi doi copii - şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit vineri noaptea la locuinţa acestora din localitatea Slobozia, din judeţul Iaşi.

Tatăl copiilor a fost internat în stare foarte gravă la spital.

Maior Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, a declarat sâmbătă că pentru stingerea incendiului din satul Slobozia, comuna Voineşti, au intervenit mai multe autospeciale şi echipaje SAJ şi SMURD.

Potrivit acesteia, în incendiu au murit două persoane - mama în vârstă de 40 de ani şi un băieţel de un an, care au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

O a treia victimă, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie 'Sf. Maria' din Iaşi. Iniţial a fost resuscitată, însă fata a decedat la scurt timp după ce a fost adusă la spital. Tatăl, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost şi el intoxicat cu monoxid de carbon. Este internat la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi.

"Cel mai probabil, cauza este folosirea intenţionată a unei surse de aprindere cu scopul de a genera incendiul", a spus Silvia Bolohan.

 

Agerpres

×
Subiecte în articol: incendiu