x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Iaşi! O fetiţă a murit iar sora şi părinţii ei sunt în stare gravă, după ce un şofer vitezoman a lovit frontal maşina în care se aflau

Tragedie în Iaşi! O fetiţă a murit iar sora şi părinţii ei sunt în stare gravă, după ce un şofer vitezoman a lovit frontal maşina în care se aflau

11 Ian 2018   •   10:43
Tragedie în Iaşi! O fetiţă a murit iar sora şi părinţii ei sunt în stare gravă, după ce un şofer vitezoman a lovit frontal maşina în care se aflau

Accident cumplit provocat de un şofer vitezoman în judeţul Iaşi. Două fetiţe, de patru şi şase ani şi părinţii acestora se zbat între viaţă şi moarte, după ce şoferul inconştient a intrat pe contrasens cu 120 de kilometri pe oră şi a spulberat autoturismul în care se aflau.

Impactul a fost atât de violent, încât maşinile s-au rupt în bucăţi. Şoferul vinovat de producerea nenorocirii a pierdut controlul volanului la aproape 40 de kilometri de Iaşi, în localitatea Băltaţ.

A lovit frontal maşina în care se aflau cei doi copii şi părinţii acestora, apoi s-a răsturnat, maşina începând să se dezmembreze pe o distanţă de zeci de metri. 

Tânărul în vârstă de 33 de ani, de profesie farmacist, a murit pe loc. Acul vitezometrului a rămas blocat la 120 de kilometri pe oră.

Când au ajuns la locul tragediei, rudele şoferului decedat au văzut imaginea de coşmar. Resturile maşinilor au trebuit îndepărtate de pe ăosea cu ajutorul unui buldozer.

Cele două copile din maşina spulberată au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Copii din Iaşi. Fetiţa de 4 ani este în stare critică. 

Sora ei, de 6 ani, are şanse mai mari de supravieţuire.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi au ajuns şi părinţii celor două fete. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

Fetiţa în vârstă de 4 anişori, găsită de medici în stop cardiorespirator, a decedat.Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident mortal iasi