x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în județul Vâlcea. Trei tineri au murit într-un accident în noaptea de vineri spre sâmbătă

Tragedie în județul Vâlcea. Trei tineri au murit într-un accident în noaptea de vineri spre sâmbătă

11 Apr 2020   •   09:52
Tragedie în județul Vâlcea. Trei tineri au murit într-un accident în noaptea de vineri spre sâmbătă
Sursa foto: Gazeta Valceana

Trei tineri au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Berbești, județul Vâlcea.

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, echipajele de prim-ajutor au găsit trei victime, din care două erau deja decedate.

Pentru a treia s-au început manevrele de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind declarat și în cazul său decesul.

Cele trei persoane avea vârste de 17, 18 și 22 de ani.

Polițiștii din Vâlcea au stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit de un stâlp şi apoi de un gard.

Polițiștii vâlceni au comunicat dinamica accidentului tragic: "La data de 11.04.2020, in jurul orelor 03.00, un tânăr de 23 ani, din orasul Berbesti, jud.Valcea, a condus un autoturism pe DJ 605 A, pe raza orasului Berbesti, jud.Valcea, din directia Mateesti catre Sinesti, iar la km.71+600 m, ar fi pierdut controlul directiei spre stanga si a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate si un gard.

In urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului auto, precum si decesul pasagerului dreapta fata din autoturism, un tânăr de 17 ani, din comuna Mateesti, jud.Valcea si a pasagerului dreapta spate, un tânăr de 16 ani, din orasul Berbesti, jud.Valcea"

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident