x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Neamț. Un camion cu lemne a spulberat trei elevi. Unul a murit pe loc, ceilalți doi au ajuns la spital

Tragedie în Neamț. Un camion cu lemne a spulberat trei elevi. Unul a murit pe loc, ceilalți doi au ajuns la spital

27 Feb 2020   •   09:25
Tragedie în Neamț. Un camion cu lemne a spulberat trei elevi. Unul a murit pe loc, ceilalți doi au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook

Un elev în vârstă de 16 ani a murit și alți doi au fost transportați la spital, joi, după ce au fost accidentați de o autoutilitară în comuna Țibucani, din județul Neamț, potrivit reprezentanților Poliției Neamț.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 6:30, în localitatea Davideni, comuna Țibucani, apelul la „112” fiind făcut chiar de șoferul care a provocat accidentul.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din comuna Pipirig, județul Neamț, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins și accidentat trei minori de 15 și 16 ani, toți din Țibucani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Dimitrie Mocanu.

În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și rănirea celorlalți doi, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a mai spus Dimitrie Mocanu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: accident