x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vrancea: Un bărbat a fost găsit înecat pe marginea râului Putna

Tragedie în Vrancea: Un bărbat a fost găsit înecat pe marginea râului Putna

10 Aug 2019   •   15:30
Tragedie în Vrancea: Un bărbat a fost găsit înecat pe marginea râului Putna

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Vulturu, care dispăruse de la domiciliu în cursul serii precedente, a fost găsit, sâmbătă, înecat pe marginea râului Putna, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Două echipaje din cadrul ISU Vrancea au fost solicitate în sprijin pentru efectuarea operaţiunilor de căutare a unei persoane posibil înecate în râul Putna, pe raza localităţii Vulturu. După aproximativ două ore de căutări, echipajele au găsit victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 41 ani. S-a constatat decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit autorităţilor locale, bărbatul plecase de la domiciliu din seara precedentă, dar familia a anunţat dispariţia sa abia dimineaţă.

"Bărbatul a plecat ieri (vineri - n.r.) cu mai multe unelte pentru a-şi scoate căruţa rămasă lângă albia râului şi nu s-a mai întors acasă. Familia a anunţat dispariţia sâmbătă dimineaţă. L-am căutat cu SVSU din comună şi cu echipaje de la ISU Vrancea. Bărbatul a fost găsit înecat, într-o zonă în care apa are o adâncime mică", a declarat primarul comunei Vulturu, Nicuşor Păcuraru.

Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi urmează să stabilească împrejurările în care a survenit decesul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat inecat râul Putna