x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Bacău: Un copil de 3 ani a murit, iar fratele de 9 luni s-a ales cu arsuri grave în urma unui incendiu

Tragedie la Bacău: Un copil de 3 ani a murit, iar fratele de 9 luni s-a ales cu arsuri grave în urma unui incendiu

16 Ian 2019   •   14:43
Tragedie la Bacău: Un copil de 3 ani a murit, iar fratele de 9 luni s-a ales cu arsuri grave în urma unui incendiu

Un copil în vârstă de 3 ani a murit, iar fratele acestuia, în vârstă de 9 luni, a suferit arsuri grave pe mâini, în urma unui incendiu care a izbucnit, miercuri, la locuinţa acestora din localitatea Căiuţi, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, pompierii sosiţi la faţa locului au găsit copilul de 3 ani carbonizat, iar bebeluşul în vârstă de 9 luni a fost predat echipajului de la ambulanţă care l-a transportat la Spitalul municipal Oneşti.

"Cei doi minori erau în grija mamei care, la momentul producerii incendiului, nu era acasă. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire", a declarat sursa citată.

În urma incendiului a ars locuinţa, pe o suprafaţa de 90 de metri pătraţi, bunurile din două camere şi holul acesteia.

Luni seara, o fetiţă în vârstă de 4 ani, din municipiul Bacău, a decedat, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în locuinţă cu chibriturile, au aprins salteaua patului şi s-au intoxicat cu fum. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu bacau copil mort