x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE la Buzău! O tânără de 20 de ani a murit în timpul unui concert

TRAGEDIE la Buzău! O tânără de 20 de ani a murit în timpul unui concert

01 Aug 2016   •   09:44
TRAGEDIE la Buzău! O tânără de 20 de ani a murit în timpul unui concert

O tânără de numai 20 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unui concert organizat la Buzău, în seara de sâmbătă, potrivit cancan.ro.

În timpul unui concert organizat la Buzău, când pe scenă se afla trupa Zdob şi Zdub, o tânără de 20 de ani a murit, în urma unui stop cardio-respirator, spun medicii care au încercat să o readucă la viaţă, însă a fost prea târziu. Potrivit primelor informaţii, fata s-ar fi aflat la respectivul concert alături de iubitul ei, iar la un moment dat s-a prăbuşit. După ce i s-a făcut rău, a fost dusă la centrul de prim ajutor, iar la 10 minute a sosit şi o ambulanţă, dar chiar dacă medicii au făcut mai multe manevre de resuscitare, pentru fată a fost prea târziu. Dacă iniţial au reuşit să o stabilizeze, în drum spre spital aceasta a intrat în stop cardio-respirator.

Totodată, aceasta avea probleme cu astmul, iar prietenii cu care era la concert ştiau despre problemele ei, mai ales că nu a fost pentru prima oară când suferea o astfel de criză. Mai mult, aceştia au povestit că la faţa locului ar fi fost destul de aglomerat, iar tânăra nu ar mai fi avut aer la un moment dat.

×
Subiecte în articol: deces astm zdob si zdub