x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Hunedoara: Doi bărbaţi s-au înecat, unul la pescuit iar al doilea, într-un bazin cu apă

Tragedie la Hunedoara: Doi bărbaţi s-au înecat, unul la pescuit iar al doilea, într-un bazin cu apă

20 Feb 2019   •   18:17
Tragedie la Hunedoara: Doi bărbaţi s-au înecat, unul la pescuit iar al doilea, într-un bazin cu apă

Doi bărbaţi s-au înecat miercuri în judeţul Hunedoara, primul, după ce ar fi alunecat într-un canal, în timp ce se afla la pescuit în zona localităţii Sântămăria Orlea, cel de-al doilea fiind descoperit de angajaţii unei benzinării din comuna Baia de Criş într-un bazin de decantare a apei.

Din primele verificări ale poliţiştilor, prima victimă, în vârstă de 68 de ani, din localitatea Sântămăria Orlea, a fost la pescuit în zona unui baraj din apropierea oraşului Haţeg. Acolo ar fi alunecat într-un canal, trupul său fiind descoperit apoi de sătenii din Sântămăria Orlea, care au anunţat autorităţile.

"În scurt timp, la locul indicat au ajuns echipaje de pompieri şi prim ajutor de la Detaşamentul Hunedoara şi de la punctul de lucru Bretea Română. Echipele de intervenţie au scos la mal trupul unui bărbat, care a fost predat echipajului Serviciului de Medicină Legală", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Cel de-al doilea caz de înec fost semnalat la o benzinărie din localitatea Baia de Criş, în apropiere de Brad, unde angajaţii staţiei au descoperit trupul unui bărbat într-un bazin de decantare a apei. Bazinul are o suprafaţă de numai un metru pătrat şi adâncimea de doi metri. Trupul bărbatului de 56 de ani a fost scos din bazin şi predat medicilor legişti.

"În ambele cazuri nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrele vor fi supuse necropsiei", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţia continuă cercetările în ambele cazuri. AGERPRES

×