x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE la Năvodari. Un băiat de trei ani a murit după ce a căzut într-o hazna

TRAGEDIE la Năvodari. Un băiat de trei ani a murit după ce a căzut într-o hazna

12 Mai 2016   •   08:40
TRAGEDIE la Năvodari. Un băiat de trei ani a murit după ce a căzut într-o hazna

Un copil de trei ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o hazna din curtea în care locuia, pe strada Tractorului din Năvodari, informeaza Cuget Liber

Copilul a fost lăsat de mama sa în grija unei prietene care se juca cu cel mic. La un moment dat, băiatul nu a mai fost de găsit şi la ora 16.46 poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 cu privire la dispariţia minorului. Şase minute mai târziu, copilul a fost găsit într-o hazna, iar un alt apel la 112 anunţa medicii să intervină la faţa locului. Primii au sosit poliţiştii, care au preluat băiatul scos în stare inconştientă din hazna şi l-au predat pe micuţ unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, pe care l-au întâlnit în oraşul Năvodari, în drum spre spital. Timp de o oră, cadrele medicale s-au chinuit să resusciteze băiatul aflat în stop cardio-respirator. 

Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa fără puls, inima acestuia având doar activitate electrică. Medicii nu au mai avut ce să facă şi au constatat decesul băiatului de doar trei ani. În acest caz poliţiştii au deschis o anchetă.

×