x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Putna. Un tânăr de 25 de ani a murit iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier

Tragedie la Putna. Un tânăr de 25 de ani a murit iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier

20 Noi 2019   •   09:00
Tragedie la Putna. Un tânăr de 25 de ani a murit iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier
Sursa foto: realitateadesuceava.net

Un tânăr de 25 de ani a murit iar un altul a fost grav rănit  în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţa pe raza localităţii Putna, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.


Victimele, doi tineri în vârstă de 25, respectiv 24 de ani au rămas încarceraţi după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a lovit gardul unei locuinţe.


Potrivit lui Alin Găleată, unul dintre tineri a fost găsit în stare de semiconştienţă de către echipele de salvatori ale ISU, iar celălalt era inconştient.

S-au aplicat manevre de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconştienţă, dar fără răspuns, fiind declarat decesul.

Celălalt tânăr a fost transportat la CPU Rădăuţi.

 


 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai precizat că la faţa locului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, cu autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident