x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE pe șosea. Un cunoscut avocat, mort de beat, a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul faptei

TRAGEDIE pe șosea. Un cunoscut avocat, mort de beat, a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul faptei

18 Sep 2016   •   08:12
TRAGEDIE pe șosea. Un cunoscut avocat, mort de beat, a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Buna Ziua Iasi

Un grav accident de circulație a avut loc pe Șoseaua Nicolina, în apropiere de Belvedere, sâmbătă după amiază. Cel care a produs accidentul este avocatul Iulian Gafon, potrivit Ziarul de Iasi.

Un bărbat a fost lovit mortal de un autoturism, iar șoferul a fugit inițial de la locul accidentului.

Un echipaj al Ambulanței a încercat să acorde ajutor victimei, dar aceasta a decedat în urma accidentului.

Șoferul a fost prins de polițiști și era băut. Autorul accidentului este avocatul Iulian Gafon și face parte din firma avocatului Ionel Nechita. De asemenea, Gafon a intrat să îl apere pe fostul primar Gheorghe Nichita.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpa, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au iesit cu primele declaratii transmise prin SMS: "Barbatul cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta  bauturilor alcoolice a fost retinut pentru 24 de ore", a precizat subinspectorul Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, potrivit Buna Ziua Iasi.

×