x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Transalpina a fost închisă până la primăvară

Transalpina a fost închisă până la primăvară

19 Noi 2018   •   17:06
Transalpina a fost închisă până la primăvară

Şoseaua Transalpina (DN 67C) a fost închisă, pe tronsonul care traversează judeţul Vâlcea, cât şi pe tronsonul din judeţul Alba, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din ultimele două zile, informează reprezentanţii Prefecturii Vâlcea. 
Potrivit autorităţilor, autovehiculele nu vor putea circula pe acest drum pe toată perioada iernii.
"DN 67 C a fost închis între km 61+160 ((intersecţie cu DN 7A) şi 67+400 (limită judeţ Alba), dar şi pe raza judeţului Alba, până la km 72+200, fiind montată semnalizarea de închidere de drum. (...) Acest sector de drum este încadrat la nivelul de viabilitate IV, având trafic foarte redus, iar din precizarea făcută de şeful SDN Vâlcea, doamna Lăcrămioara State, pe sectoarele de drumuri publice încadrate la nivelul de viabilitate IV, nu se efectuează activitate de deszăpezire, ele fiind închise traficului în perioada de iarnă", se precizează în comunicat. 
Reprezentanţii Prefecturii Vâlcea susţin că pe celelalte sectoare de drumuri naţionale din Vâlcea se circulă în condiţii de carosabil umed, din noaptea de duminică spre luni şi până acum, fiind răspândite peste 700 de tone de material antiderapant. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: transalpina