x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei copii şi mama lor, transportaţi la spital în urma unui accident rutier, în localitatea 2 Mai

Trei copii şi mama lor, transportaţi la spital în urma unui accident rutier, în localitatea 2 Mai

28 Iun 2019   •   15:24
Trei copii şi mama lor, transportaţi la spital în urma unui accident rutier, în localitatea 2 Mai

Trei fraţi minori şi mama lor au fost răniţi şi transportaţi la spital după ce, vineri după-amiază, autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe DN 39, la intrarea în localitatea 2 Mai.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, copiii, cu vârstele de un an şi jumătate, patru ani şi, respectiv, şapte ani, au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei şi traumatism la un picior, iar mama lor, traumatism la un braţ, toţi patru fiind în stare de conştienţă, stabili din punct de vedere medical. Cele patru persoane au fost transportate la spital.

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" au menţionat că la locul producerii accidentului rutier, o coliziune între o autoutilitară şi un autoturism, s-au deplasat două echipaje medicale de la SMURD şi SAJ.

Cercetările poliţiştilor la faţa locului sunt în derulare, din primele verificări reieşind că accidentul rutier s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate de către unul dintre conducătorii auto implicaţi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident 2 mai copii