x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei hoți care au furat 150 de telefoane mobile din Constanța au fost prinși la Pitești

Trei hoți care au furat 150 de telefoane mobile din Constanța au fost prinși la Pitești

18 Dec 2016   •   13:35
Trei hoți care au furat 150 de telefoane mobile din Constanța au fost prinși la Pitești

Trei bărbaţi suspectaţi că au spart un supermarket din Constanţa, de unde au sustras 150 de telefoane mobile, au fost prinşi în flagrant la Piteşti, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie într-un magazin. 

Fapta a fost comisă în noaptea de 4 spre 5 decembrie, când cei trei ar fi forţat o uşă metalică de acces într-un supermarket din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 150 de telefoane mobile, se precizează într-un comunicat transmis duminică, Agerpres, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

În noaptea de 16 spre 17 decembrie, pe baza informaţiilor că suspecţii pregăteau comiterea unei fapte similare la Piteşti, poliţiştii constănţeni, în colaborare cu colegii lor din Braşov şi Argeş şi cu Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au organizat o acţiune de prindere în flagrant. Astfel, cei trei au fost prinşi, alături de un bărbat de 36 de ani din Braşov, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti. 

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţe şi introduşi în arestul IPJ Constanţa, urmând ca duminică să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: hoti hoti telefoane mobile