x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au fost rănite la Botoşani după o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme

Trei persoane au fost rănite la Botoşani după o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme

08 Feb 2018   •   18:35
Trei persoane au fost rănite la Botoşani după o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, joi, pe raza localităţii Brăieşti, pe drumul naţional DN 29 B, care leagă municipiile Botoşani şi Dorohoi. 

Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs, potrivit Poliţiei, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi al nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule. 

Potrivit martorilor, unul dintre autoturisme a derapat, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă maşină care se deplasa din sens opus şi care circula regulamentar. Ulterior, aceasta din urmă a fost lovită de un autoturism de teren care circula în acelaşi sens de mers. 

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, care au preluat doi dintre şoferii implicaţi şi un pasager de pe scaunul din dreapta al maşinii care a intrat în derapaj. 

Pe drumurile naţionale din judeţul Botoşani, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, ca urmare a ninsorilor abundente din cursul zilei de joi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident botosani