x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane rănite într-un accident produs pe DN 7

Trei persoane rănite într-un accident produs pe DN 7

18 Noi 2018   •   16:11
Trei persoane rănite într-un accident produs pe DN 7

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN 7, în zona localităţii argeşene Valea Ursului, circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind blocată. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că în accident au fost implicate trei autoturisme, unul dintre ele răsturnându-se în urma impactului. 

"Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza oboselii şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, acesta fiind la rândul său proiectat în cel de-al treilea. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat", se precizează într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic din IGPR. 

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului au fost găsite trei persoane rănite, toate conştiente. 

Una dintre victime, o femeie, a rămas încarcerată în autoturismul răsturnat. Ea a fost extrasă de pompieri în stare stabilă şi primeşte îngrijiri medicale. 

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanţe şi autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. 

Traficul rutier a fost complet blocat, până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn 7