x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane rănite, printre care şi doi călugări, în urma unui accident rutier produs pe DN29A

Trei persoane rănite, printre care şi doi călugări, în urma unui accident rutier produs pe DN29A

23 Oct 2018   •   15:38
Trei persoane rănite, printre care şi doi călugări, în urma unui accident rutier produs pe DN29A

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional DN 29 A la ieşirea din oraşul Darabani către Păltiniş, a declarat, , purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Alexandra Dascălu. 

Potrivit sursei citate, două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre acestea a intrat pe contrasens. În urma impactului, şoferul uneia dintre maşini, care este călugăr la o mănăstire din Păltiniş, a rămas încarcerat, având nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani pentru a fi scos. 

Din accident a rezultat şi rănirea unui alt călugăr, aflat pe scaunul din dreapta al aceluiaşi autoturism, dar şi a şoferului celei de-a doua maşini implicate. 

La faţa locului au ajuns şi trei echipaje ale Ambulanţei, care au preluat cele trei victime pentru a le transporta la spital. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN29A