x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei tineri au murit carbonizaţi în Bihor. Se întorceau de la o cununie. Şoferul avea 20 de ani, tatăl lui a leşinat când a văzut maşina

Trei tineri au murit carbonizaţi în Bihor. Se întorceau de la o cununie. Şoferul avea 20 de ani, tatăl lui a leşinat când a văzut maşina

21 Oct 2018   •   09:16
Trei tineri au murit carbonizaţi în Bihor. Se întorceau de la o cununie. Şoferul avea 20 de ani, tatăl lui a leşinat când a văzut maşina

Trei tineri au murit carbonizaţi, după un accident, în Bihor. BMW-ul în care se aflau s-a lovit violent cu un TIR, apoi a luat foc. Şi camionul a fost făcut scrum.

Cei trei tineri morţi în accidentul din Bihor fuseseră la o cununie, de unde plecaseră spre un restaurant, să mănânce pizza. Şoferul avea 20 de ani, iar tatăl lui a leşinat când a văzut maşina făcută scrum.

O maşină a fost cuprinsă de flăcări şi a fost distrusă aproape în totalitate, în cursul serii de sâmbătă, 20 octombrie, în urma unui cumplit accident rutier în care a fost implicat un autoturism şi un TIR.

Totul s-a întâmplat în localitatea Gheghie din judeţul Bihor. Imediat după impact, maşina a fost cuprinsă de flăcări şi a ars aproape în totalitate. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au intervenit pompierii din Aleșd dar şi poliţiştii rutieri, scrie Observator.

Din primele informaţii, mergeau cu viteză foarte mare, iar cel care se afla la volan ar fi pierdut controlul pe şoseaua umedă. Şoferul, Dani, avea doar 20 de ani. Maşina era a prietenului său, Milan, 24 de ani.

Acesta tocmai se întorsese din Austria, de la muncă, pentru cununia civilă a verişoarei sale. De la cununie au plecat spre restaurant şi împreună cu ei a mers şi Andrei, 21 de ani, un bun prieten. După ce au mâncat pizza au decis să se întoarcă la petrecere. 

Au fost însă prea grăbiţi şi într-o curbă Dani a pierdut controlul maşinii, din cauza vitezei. A intrat direct într-un TIR, iar anchetatorii cred că toţi au murit la impact, înainte ca maşina lor să ia foc.

Şoferul camionului a reuşit să se salveze, dar nu a mai putut face nimic pentru cei trei băieţi. Tatăl şoferului a ajuns într-un suflet la locul accidentului. Când a văzut maşina, a leşinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

 

Trei tineri, 20,21 şi 24 de ani erau în BMW şi au murit pe loc. Surse din anchetă că totţi trei au decedat înainte ca maşina să ardă, niciunul neavând centură de siguranţă. La volan, din primele informaţii, se pare că era cel mai tânăr dintre băieţi.

×
Subiecte în articol: accident