x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tulcea: Accident rutier. Un turist britanic a murit, iar alți doi sunt grav răniți

Tulcea: Accident rutier. Un turist britanic a murit, iar alți doi sunt grav răniți

02 Iul 2017   •   15:37
Tulcea: Accident rutier. Un turist britanic a murit, iar alți doi sunt grav răniți

Un turist britanic a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul judeţean Tulcea-Agighiol, după ce un autovehicul a acroşat grupul de turişti care se deplasa cu bicicletele. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), cei trei turişti britanici, cu vârste cuprinse între 56 şi 60 de ani, se deplasau cu bicicleta pe drumul judeţean 222E, atunci când au fost acroşaţi de autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. 

'Poliţiştii efectuează cercetări pentru lămurirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul', a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu. 

În urma evenimentului, unul dintre cei trei biciclişti britanici a murit. 

'Am făcut tot ce era posibil pentru unul din turişti, însă nu am mai putut să-l salvăm. Un alt turist britanic a fost transportat la spitalul din Galaţi cu un elicopter SMURD, iar cel de-al treilea biciclist rănit a fost internat la spitalul din Tulcea', a menţionat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.

Britanicul internat în spitalul din municipiul Tulcea prezintă, potrivit directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă, Tudor Năstăsescu, o comoţie şi traumatism abdominal, el aflându-se în prezent în investigaţii la computerul tomograf. 

'Pacientul internat duminică se află în momentul de faţă în investigaţii. În funcţie de rezultatele CT, se va decide conduita terapeutică ulterioară', a precizat directorul Năstăsescu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident tulcea turist