x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un adevărat arsenal, confiscat de polițiști de la traficanți de arme din patru județe

Un adevărat arsenal, confiscat de polițiști de la traficanți de arme din patru județe

09 Aug 2020   •   17:00
Un adevărat arsenal, confiscat de polițiști de la traficanți de arme din patru județe
Sursa foto: Foto: observator.tv

O armă letală, alte trei neletale, cartușe, capse, proiectile metalice și alte dispozitive pentru arme au fost găsite de polițiști după 10 percheziții făcute, duminică, în județele Vâlcea, Dolj, Brăila, Caraș-Severin și Harghita.

 

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), sub coordonarea Direcție Arme, Explozivi și Substanța Periculoase, polițiștii de la Arme din județele Vâlcea, Dolj, Brăila, Caraș-Severin și Harghita au făcut, duminică, 10 percheziții.

„Au fost vizate persoane cercetate în cadrul a 5 dosare penale, în care se desfășoară cercetări sub aspectul nerespectării regimului armelor și munițiilor. La locuințele percheziționate au fost găsite și indisponibilizate o armă letală și 30 bucăți de muniție letală, alte trei arme neletale (una cu aer comprimat de tir sportiv și două tip airsoft, cu posibilitatea de folosire proiectile metalice), 178 de proiectile metalice, de calibru 4,5 mm, 50 grame de pulbere, 38 capse de inițiere, un dispozitiv metalic folosit la încărcărea artizanală a cartușelor de vânătoare și șase dispozitive de fixare pulbere cartuș”, au transmis reprezentanții IGPR.

Mediafax

×