x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un agent de poliţie din Botoşani acuzat că ar fi primit mită 2.000 de euro

Un agent de poliţie din Botoşani acuzat că ar fi primit mită 2.000 de euro

18 Iun 2018   •   14:01
Un agent de poliţie din Botoşani acuzat că ar fi primit mită 2.000 de euro

Un agent de poliţie din municipiul reşedinţă este acuzat de luare de mită şi complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere, se arată într-un comunicat de presă publicat, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Potrivit sursei citate, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a agentului de poliţie pe motiv că, în cursul anului 2017, acesta "a primit de la o terţă persoană suma de 2.000 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu referitoare la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere". 

De asemenea, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la o infracţiune de luare de mită. 

"S-a reţinut că, în trei zile diferite din cursul anului 2017, inculpatul P.V. a condus autovehicule pe drumurile publice de pe raza municipiului Botoşani, fără a deţine permis de conducere, fiind sprijinit moral de fiecare dată de inculpatul P.D.M., care, în calitate de agent de poliţie, i-a întărit convingerea că nu va fi tras la răspundere pentru faptele sale; în aceeaşi perioadă, cu ajutorul inculpatului P.V., inculpatul P.D.M. a primit de la o terţă persoană suma de 2.000 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu referitoare la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: politist mita