x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat într-un şanţ în Gorj!

Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat într-un şanţ în Gorj!

27 Feb 2018   •   13:49
Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat într-un şanţ în Gorj!

Momente de panică pentru 40 de elevi din judeţul Gorj, după ce autocarul în care erau transportaţi la liceu a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean. 

Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 674B. Şoferul autocarului a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ieşit de pe partea carosabilă, ajungând în şanţ. Autobuzul a fost repus pe carosabil la scurt timp, cu ajutorul unei macarale, iar elevii au ajuns nevătămaţi la destinaţie, însoţiţi de două echipe de poliţie.

„Marţi, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, către Rovinari, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, înclinându-se către şanţ. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil şi a ajuns la destinaţie însoţit de două echipaje de Poliţie. Administratorul drumului a fost sancţionat cu 3.045 de lei, după ce luni a fost sancţionat cu 7.250 de lei, tot pentru că nu a deszăpezit drumul corespunzător. Societatea amendată este CEO, fiind un drum deviat. În autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenţă ai Colegiului Gheorghe Tătărăscu din Rovinari. Nu au rezultat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit Mediafax.

Judeţul Gorj se află sub avertizare cod portocaliu, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât şi ziua.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: autocar elevi rastirnat gorj