x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autotren a lovit cinci maşini din parcarea Primăriei Sângerogiu de Mureş, rănind o persoană

Un autotren a lovit cinci maşini din parcarea Primăriei Sângerogiu de Mureş, rănind o persoană

14 Iun 2018   •   17:51
Un autotren a lovit cinci maşini din parcarea Primăriei Sângerogiu de Mureş, rănind o persoană

Şoferul unui autotren a pierdut, joi, controlul asupra volanului şi a lovit cinci autoturisme aflate în parcarea Primăriei Sângeorgiu de Mureş, rănind o persoană aflată într-una dintre maşinile staţionate. 

"Un autotren a pierdut direcţia de deplasare şi a intrat într-o parcare, unde a intrat în coliziune cu alte cinci autovehicule parcate. Într-unul dintre autovehicule se afla o persoană, care a rămas încarcerată, ulterior fiind descarcerată şi transportată la UPU SMURD Târgu Mureş pentru acordarea de îngrijiri medicale. În momentul de faţă traficul este blocat pe un sens de mers, iar poliţiştii rutieri se află la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. Din primele cercetări, cauza ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Rugină. 

Potrivit reprezentantei IPJ Mureş, circulaţia pe Drumul Naţional 15 în localitatea Sângeorgiu de Mureş, pe sensul către Reghin, a fost blocată mai bine de o oră, însă acum se circulă pe una dintre cele două benzi aflate pe sens. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat că la locul accidentului de la Sângeorgiu de Mureş au intervenit opt subofiţeri şi două autospeciale. AGERPRES

×