x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a fost decapitat de un utilaj de balotat fân

Un bărbat a fost decapitat de un utilaj de balotat fân

06 Iul 2016   •   15:29
Un bărbat a fost decapitat de un utilaj de balotat fân

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care ar fi lucrat ca zilier la o firmă cu profil agricol, şi-a prins capul într-un utilaj de balotat fân, pe un câmp din apropierea comunei Vladimirescu, judeţul Arad. Accidentul a fost anunţat la 112 de soţia bărbatului, informează căpitan George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Bărbatul şi un verişor, un tânăr de 21 de ani, care a fost martor la accident, lucrau pe două tractoare care fiecare avea ataşat câte un utilaj de balotat fân. La un moment dat, freza utilajului de balotat fânul pe care lucra victima s-a blocat şi nu a mai funcţionat, astfel că victima a oprit tractorul şi coborât pentru a încerca remedierea defecţiunii. Din nefericire, în momentul în care tânărul s-a aplecat cu capul sub freză pentru a vedea ce s-a întâmplat, aceasta a pornit şi i-a prins capul.

Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare din cadrul ISU Arad s-au deplasat la locul tragediei, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 29 de ani, decât să constate decesul.

Poliţia a început cercetările la faţa locului sub supravegherea procurorului criminalist. La locul accidentului s-a deplasat şi un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Arad, instituţie care va efectua în acest caz verificări.

Tânărul decedat era tatăl a două fetiţe, una de 4 ani, iar cealaltă de 5 ani. AGERPRES

×