x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a reclamat că a fost tâlhărit după ce s-a întâlnit cu o tânără pentru a întreţine relaţii sexuale

Un bărbat a reclamat că a fost tâlhărit după ce s-a întâlnit cu o tânără pentru a întreţine relaţii sexuale

02 Aug 2018   •   15:10
Un bărbat a reclamat că a fost tâlhărit după ce s-a întâlnit cu o tânără pentru a întreţine relaţii sexuale

Un bărbat din Mogoşani a reclamat că a fost tâlhărit după ce s-a întâlnit cu o tânără cu care nu s-a înţeles la preţ pentru a întreţine relaţii sexuale.
''În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu o tânără de 18 ani, din Odaia Turcului, cu scopul de a întreţine raporturi sexuale contra cost. Întrucât tânăra i-ar fi solicitat o sumă de bani pe care bărbatul nu a fost dispus să o plătească, acesta a condus-o înapoi la domiciliu, unde ar fi fost agresat fizic şi deposedat de 170 de lei şi un lănţişor din aur de către 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa. 

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, lănţişorul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. 

În cursul zilei de joi, unul dintre cei patru tineri şi fata de 18 ani s-au prezentat la sediul Poliţiei Găeşti pentru audieri. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat pagubit prostituata dămboviţa