x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat care și-a înjunghiat fosta iubită s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat care și-a înjunghiat fosta iubită s-a aruncat în fața trenului

10 Iul 2020   •   20:14
Un bărbat care și-a înjunghiat fosta iubită s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat de 47 de ani, din Albești, județul Botoșani, căutat de polițiști după ce, vineri dimineața, și-a înjunghiat fosta concubină, a fost găsit mort. Acesta s-a aruncat în fața trenului Dorohoi – Botoșani.

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 47 de ani, din localitatea Albești, era căutat de poliție, după ce, de dimineață, și-a înjunghiat fosta concubină.

„Era căutat de organele de poliție întrucât era bănuit de comiterea unei fapte de lovire sau alte violențe produse pe raza localității Albești asupra unei femei de 45 de ani, o fostă concubină a acestuia. Întrucât se sustrăgea cercetărilor, acesta a fost căutat de către organele de poliție pe raza localității de domiciliu, fiind identificat pe calea ferată, decedat. S-a stabilit faptul că acesta a fost surprins și accidentat de către trenul care circula pe ruta Dorohoi – Botoșani”, a spus Nenișcu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care sa produs evenimentul.

Înainte de a lua decizia de a se sinucide, bărbatul și-a înjunghiat fosta concubină, care era la munci agricole, pe un teren de pe raza localității Albești. Rănită grav în zona gâtului și a capului, femeia a sunat, în jurul orei 9.30, la 112, pentru a reclama fapta și autorul.

Individul a fugit și a fost găsit, câteva ore mai târziu, decedat.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima